VAKBEURS BAKKERSVAK & IJS-VAK

Dé beurs voor ambachtelijk vakmanschap

9, 10 & 11 maart 2025 | 10:00 – 17:00 uur
Evenementenhal Gorinchem

DEELNEMEN?

Jouw producten of diensten in één keer aan heel ambachtelijk Nederland laten zien? Vraag naar de mogelijkheden over deelneme aan Bakkersvak & IJs-vak in 2025. 

EXPOSANTENINFO

Met My Easyfairs haal je het meeste uit jouw deelname. Van je online bedrijfsprofiel tot het marketing materiaal van de beurs, het deelnemershandboek en meer.

20230306 bakkersvak joniisraeli 023 5v7a9056

BEZOEKERSINFO

Zie, ruik, hoor, proef en ervaar alle ontwikkelingen uit de bakkerij- en ijssector. Wat hoop jij te ontdekken tijdens Bakkersvak & IJs-Vak?

Bakkersvak & IJs-Vak

Bakkersvak & IJs-Vak is al jaren dé bron van inspiratie voor (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers en patissiers. Bezoekers krijgen een kijkje in de toekomst van het vak. Naast een zeer uitgebreid aanbod aan producten en diensten bij de exposanten, kunnen bezoekers aanschuiven in een inspirerend lezingenprogramma en vinden er meerdere vakwedstrijden plaats.  

Waarom Bakkersvak & IJs-Vak?

9000

UNIEKE BEZOEKERS

160

EXPOSANTEN

11

jaar 'bakkerij' ervaring

5

jaar platform voor ijsbranche

PARTNERS

bakkers in bedrijf nu3
Vakblad ijs logo

MEDIAPARTNERS

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen over Bakkersvak & IJs-Vak 2025 of kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

website formaat linda van der windt


Linda van der Windt

Account Manager
+31 (0)6 319 88 064

STUUR ONS EEN BERICHT

De Dag van het Ambacht

logo dvha wit

Allergenenvrij en vegan, zonder in te leveren op smaak en kwaliteit. Dat is niet voor elke ambachtsman gesneden koek. Om de sector ook in 2024 vooruit te helpen, organiseert Bakkersvak & IJs-Vak op 11 maart 2024 De Dag van het Ambacht.

Op dit event staan waardevolle informatie en inspiratie centraal, waarbij we alle zeilen bijzetten om zoveel mogelijk informatie in korte tijd over de bühne te krijgen. 24 proeftafels, specialistische workshops en een uniek magazine om alles rustig na te lezen, bieden concrete handvatten om aan de slag te gaan met allergenenvrije en vegan producten. Naast de proeftafels en workshops kunnen bezoekers ook genieten van de wedstrijden de Beste BonBon van Nederland, Dutch Pastry Award, de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscoupe.

Scroll naar top